Михаел Шумахер може да се върне във Формула 1 през следващия сезон като пилот на Ферари, твърди “Таймс”, като се позовава на изявление на шефа на “черните кончета” Стефано Доменикали.

За да се случи завръщането на Шуми трябва да бъдат изпълнени две условия. Първото е, германецът да преодолее болките в гърба, които попречиха на завръщането му още през този сезон.
 
Другото условие е, Шумахер да кара трети болид на скудерията. “Работим по възможността да участваме с три коли. Според мен е добре за спорта, ако големите отбори имаме по три болида на стартовата решетка”, твърди Доменикали.
 
Допускането на трета кола на Ферари на старта зависи от това дали БМВ ще запази мястото си през следващия сезон. “Моите уважения към малките отбори, но силата на Формула 1 са големите тимове, които имат добри коли и известни пилоти”, заяви Доменикали.
 
“Не искам да изключвам никакви възможности. Твърде много съм задължен и обвързан с отбора на Ферари. Човек никога не знае, какво ще му поднесе бъдещето”, бе краткият коментар на Шумахер по темата./БЛИЦ