ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Христина Христова и Красимир Минев в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Наставникът на Славия Хосе Мария Бакеро разочарова феновете на "белите", поискали оставката му след поредната загуба на тима - 1:2 от Локомотив (София).

Легендата на Барселона говори след края на двубоя и каза, че е доволен от играта, но не и от резултата, като подчерта, че има много работа и е фокусиран върху следващия мач.

„Нормално е публиката да е гневна, защото сме в лоша серия от резултати. Ако говорим за днешния мач, до контузията на Виктор Генев играхме много добре. През второто полувреме отборът опита по всеки начин, във всяка ситуация, рискувахме да допуснем на контраатака“, започна Бакеро.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Ако говорим за отношението на играчите и отбора, съм доволен. Вкарахме гол, имахме опции и желание да стигнем поне до равенство. Хората гледат само резултатите, има неща, които трябва да се променят, играхме с различна схема. Аз като треньор съм доволен. От резултата не съм доволен.

В процес на преход сме. Младите трябва да се подобрят. Работим много добре, опитваме да правим сплав от млади и опитни играчи. Убеден съм, че ще стигнем до успехите. Колкото повече трудности има, толкова по-силен ставаш.“, продължи испанецът, който бе попитан дали ще подаде оставка, каквито възгласи се чуха от трибуните.

"Фокусиран съм само върху работата. Ще има анализ на позитивните и негативните неща. Ще опитаме всичко, за да спечелим следващия мач. Продължаваме да работим, докато не дойде решение от клуба“, завърши Хосе Мария Бакеро.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!