ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новият наставник на Славия, Хосе Мария Бакеро говори пред родните медии, след като бе представен лично от президента на клуба Венцеслав Стефанов.

Испанецът подчерта, че идва с идеята да превърне Славия в още по-професионален клуб, използвайки наученото в Барселона. 

„Благодаря на президента на Славия за посрещането. Това е клуб с големи традиции, клуб, който обича да работи с млади играчи. Имам представа за начина на игра на Славия. Когато президентът ми предложи тази възможност, си казах, че е време. В живота трябва да се използват тези шансове. Мисля, че с моя опит мога да помогна на тима да е конкурентен и да се представя на ниво. Искам да използвам методологията на Барселона за развитие на играчите. Това ме мотивира и затова съм тук. Искам да превърна Славия в още по-професионален клуб“, започна испанецът.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Целта е да сме максимално професионални и да се конкурираме успешно с всички. Искам да се издигнем на по-високо ниво като индивидуалности и като колектив. Преди много години думата успех означаваше за мен да се подобряваш. Затова винаги ще искам от играчите да дават 100% във всеки дуел. Искам да пресъздадем методологията, която познавам за работа, за да изглежда тимът, както аз искам. Не трябва да забравяме и публиката, защото тя трябва да е доволна от представянето на Славия“.

„Трябва да разберем процесите на формиране. Целта е да изградим тези момчета като професионалисти. Трябва да сме спокойни и търпеливи към тях и лека-полека да ги интегрираме в мъжкия футбол, което не е лесно. Искаме самите млади футболисти да играят повече и постепенно да станат гръбнака на отбора“.

„Моят син демонстрира качества, за да се състезава в България. Щастлив съм, че е заедно с мен. Няма да имам различно отношение към него в сравнение с другите играчи. Все пак съм щастлив, разбира се, той ми е син“.

„Изживяхме страхотни моменти с Христо Стоичков, той е истинска легенда, световна такава. Има много силен характер. Спокойно мога да го нарека истински приятел и извън терена“, завърши той.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!