Нападателят на Славия Борислав Балджийски не скри мераците си да премине в клуб от чужбина. Футболистът на „белите“ бе избран за Играч на мача срещу Ботев. Именно той вкара единствения гол за успеха с 1:0.

„Първото полувреме в мача беше за Ботев. Второто полувреме обаче играхме по-силно и заслужено вкарахме. През първата част не правихме това, което искаше треньора. Стояхме далеч от противниковите състезатели. Както казах заслужено вкарахме гол и спечелихме през втората част. На почивката Тарханов ни каза някои неща, изпълнихме ги и вкарахме“, коментира Борислав Балджийски пред Диема Спорт 2.

„Искам да благодаря на фенове, но не на всички, защото през първото полувреме чух някакви реплики, не само към мен, но към всички играчи. Мачът с Пирин беше доста грозна гледка. Случва се на всеки отбор да загуби. Имаше грозни сцени след този двубой. Такива фенове не трябва да има по стадионите. Дори и да губим, те трябва да са с нас“, продължи героят за Славия.

„Аз не съм човек, който да ходи и да казва на по-младите какво да правят. Ако някой дойде при мен и ми поиска съвет, бих му дал. Аз искам да играя добре и ако може да отида да играя в чужбина някъде“, добави Балджийски.