Наставникът на Славия Владимир Иванов беше освиркан от феновете на тима след домакинската загуба с 0:3 от Нефтохимик в срещата от 23-ия кръг на Първа лига.

"След такъв резултат на никой не му е приятно да говори. Причините ще ги анализираме по-късно. Футболистите положиха доста усилия. Някои повече, други по-малко. Постараха се да променят нещата в наша полза. Може би донякъде и някои спорни съдийски отсъждания доведоха до това, което се случи. Но пак казвам, вината си е в нас. Ще се опитаме да анализираме всичко това и по най-бързия начин да се върнем на пътя, на който трябва да сме", коментриа пред Диема Спорт 2 Владимир Иванов.

"Дали е трябвало Георги Хашев да получи червен картон или не, съдията решава. Това беше опасна игра, кракът на футболиста е в доста окаяно състояние. Не искам да коментирам съдиите", каза Фугата за острото влизане на Хашев в краката на Иван Минчев, който за щастие се размина с тежка контузия.

"Със сигурност няма да е приятно в съблекалнята след тези две загуби. Но така е във футбола. Трябва да намерим начин да подобрим играта и да започнем да побеждаваме. Надявам се играчите да покажат играта, която показаха в домакинството срещу Черно море", продължи Иванов.

"Треньорската професия е такава. Когато побеждаваш, ти се радват. Когато губиш, са недобронамерени и не толкова приятелски настроени", коментира Владимир Иванов по повод обидни скандирания от страна на домакинската агитка към него.

Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига