Легендата на Барселона и шеф на скаутското звено на испанския клуб Хосе Мари Бакеро изгледа на живо победата на юношите на Славия до 18 години с 5:0 над ЦСКА 1948, с която "белите" се класираха за финал на Купата на БФС.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Припомняме, че още на 25 април БЛИЦ първи писа, че каталунският гранд е набелязал наш национал от U17.  Днес БЛИЦ първи разкри, че това е Мартин Георгиев от Славия, който бе на проби в Барселона и остави отлични впечатления с играта си.

Момчетата на Иван Иванов успяха да наваксат пасив от 0:1 след първата среща и вкараха пет гола на "червените". Чунг Нгуен-До в 19-ата минута, Валентин Петров в 28-ата, Наско Кехайов (47'), Роберто Илиев (61') и Борис Димитров (83') се разписаха за победата на "белите" с 5:0.

Съперник на Славия на финала ще бъде Левски, победил Национал и във втората среща с 4:1. Васил Димитров откри резултата на стадион „Георги Аспарухов“ още в 5-та минута. Ивайло Марков удвои за водения от треньора Елин Топузаков тим в 27-та минута. Два гола добави Антон Иванов в 55-та и 65-та минути.