ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наставникът на Славия Хосе Мария Бакеро е взел решение временно да изпрати вратаря Светослав Вуцов във втория отбор на "белите", научи БЛИЦ.

Действията на легендата на Барселона са продиктувани от желанието му Вуцов да добие игрова практика след продължителната контузия, която лекуваше последните над пет месеца. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

По информация на медията ни Вуцов ще участва в няколко срещи на втория отбор на Славия, който се състезава в Югозападната трета лига. Това е добре дошло за наставника на тима Ивайло Василев, който се надява с негова помощ да спечели задаващите се важни мачове.

До момента вторият отбор на Славия записа 2 победи и 3 загуби от старта на шампионата. Талантите на "белите" отстъпиха с 1:2 на ЦСКА II в последния кръг.

Още с идването си в "Овча купел" Бакеро следи изкъсо изявите на играчите не само от първия, но и от втория отбор на Славия. До момента във втория отбор са играли Чунг Нгуен До, Роберто Райчев, Мартин Георгиев, Велко Йеленкович и Кристиян Стоянов. 

Днес от 21:30 часа Славия гостува на Ботев (Пловдив) в мач от осмия кръг на Efbet Лига. Отборът на Бакеро е на 14-ото място във временното класиране след само една постигната победа от началото на първенството.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!