Славия продължава ударно, този път със специална и впечатляваща сделка в Германия. На "Овча купел" следват пореден план, който вече е изпълнен. Директно от Германия е закупен впечатляващ бял автобус Мерцедес, научи БЛИЦ. 

Той е с цели 65 места, възможни всички удобства за футболистите, включително вътрешна вградена кухня, места за масажи и работа на медицинския екип при нужда. 

Твърди се, че Венци Стефанов вече е разпоредил старт на конкурс за щатни масажистки, които ще имат отговорност единствено при пътуванията на отбора, особено при по-дълги преходи, когато ще има необходимост от загряващи или възстановителни процедури.

Топ Коефициенти за efbet Лига!

Масажистките няма да са част от оперативния екип по време на мачовете, който вече показа ултра професионализъм, особено в случая с Георги Петков неотдавна. Най-вероятно на хонорар ще бъде нает и оперативен готвач - за правилно хранене на състезателите след мач.

В понеделник, за изпълнение на задачата, за Германия отлетя немският възпитаник на гимназия Георг фон Поербах в Австрия и на спортния университет в Кьолн - тийм мениджърът Светослав Костадинов, заедно с клубния майстор на волана и шофьор на първия отбор Георги Борисов. Автобусът вече е платен, уреждат се последни формалности и се очаква в неделя да бъде паркиран на клубния стадион в столичния квартал "Овча купел". 

Освен модерния Мерцедес за първия отбор, клубът вече диша много по-спокойно с още два за юношеските формации и техните пътувания.