Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новият отбор на капитана на Славия Емил Мартинов е Сaбаил, научи БЛИЦ СПОРТ. Както вече съобщихме, дефанзивният халф продължава кариерата си в първенството на Азербайджан, след като "белите" му дадоха шанс да премине в клуб зад граница. 

Оказа се, че ключова роля за преминаването на Мартинов в Сабаил е изиграл и Симеон Славчев. Родният национал, който е ключов футболист на азербайджанския гранд Карабах, се е изказал ласкаво за колегата си пред местните, които го потърсили за мнение относно халфа на Славия. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Емил Мартинов е поредният играч на "белите" от състава, спечелил Купата на България в края на май, който това лято осъществи трансфер в чужбина. От вчера футболист на втородивизионния холандски Ден Бош е Стефан Велков. Голмайсторът Ивайло Димитров пък премина в Арарат-Армения (Ереван), Костадин Велков в германския Кемницер, Абуд Омар в белгийския Серкъл Брюж, а Стефан Велев в румънския Сепси.

26-годишният Емил Мартинов е юноша на Славия. Играл е още в Светкавица, Сливен, Спартак (Варна), Оборище (Панагюрище) и други, включително аматьорски клубове в Германия. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019