Галин Иванов, който се прибра в България, показа че не е забравил откъде е тръгнала успешната му кариера на футболист. Националът проследи с интерес изявата на бившите си съотборници от Славия по време на мача им с Етър на стадиона в "Овча купел". "Белите" паднаха с 0:1.

Националът, който тази зима премина в унгарския Халадаш, беше забелязан в компанията на Венцеслав Стефанов. Още щом го видя на стадиона, босът на Славия привика Галин при себе си. Същото се случи и с Валери Божинов. Звездата на Левски се появи на мача вчера и Стефанов го извика да седне до него на трибуната.

Както е известно, Галин Иванов е част от селекцията на Петър Хубчев за първите евроквалификации на България - срещу Черна гора в петък от 19:00 часа и гостуването на Косово три дни по-късно. 

Хубчев го включи в карето на полузащитници и нападатели, редом до това на бившия му съотборник в Славия Радослав Кирилов. 

Националите се събират днес в базата в Бояна. 

Преди дни Галин Иванов игра цял мач при изключително трудната победа на Халадаш над Уйпещ в 24-ия кръг на унгарското първенство. Заедно със съотборниците си направиха обрат от 0:2 до 3:2. Халадаш обаче остава последен в класирането. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019