Славия представи двама нови футболисти - Ивайло Димитров-Косъма и Георги Вълчев. И за двамата БЛИЦ информира първи. Треньорът на "белите" даде пресконференция, след като попълненията позираха с екипите на тима. Той разкри, че на този етап Галин Иванов и Димитър Велковски остават в отбора и започват подготовка за новия сезон. 

“До четвъртък сме тук и заминаваме след това за Турция. Аз съм максималист, искам да напредваме и да показваме добри резултати. Доколкото знам Галин Иванов трябва да е в съблекалнята, нямам информация за оферти за него. Велковски също е тук. В момента няма нищо сигурно за него.

На всеки един пост имаме нужда от добри футболисти. Крайни защитници най-много ни трябват. В момента няма играчи на проби, но е възможно да има в Турция.

Запазихме голяма част от футболистите. Момчетата са страхотни, никога не е имало проблеми в съблекалнята. Надявам се, че новите ще ни помогнат също”, каза Загорчич.

По време на лагера си в Турция отборът на Славия ще изиграе контроли с Олександрия, Оренбург, Спартакс Юрмала, Серед и Мариупол. За 2 февруари се търси противник, както и за шести, когато тимът ще играе две приятелски срещи.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020