Славия допусна първото си поражение в летните приятелски мачове. В Банско "белите" отстъпиха с 1:2 срещу втородивизионния Хебър. В срещата взеха участие Едисон Йорданов и Людовик Соарес, които са на проби при столичани.

След точно четвърт час игра Радослав Кирилов подаде успоредно на голлинията към Калоян Кръстев, който от няколко метра направи пропуск, пращайки топката над гредата от съвсем близка дистанция.

Пет минути след това пазарджиклии взеха аванс в резултата след подаване на Живко Петков, което намери Емануил Манев, разписал се на празна врата. В 25-ата минута Петков направи 2:0 в полза на Хебър. 

Славия опита да върне поне едно попадение, но Кирилов не можа да преодолее Ивайло Василев, след като остана сам срещу него. 

"Белите", които играха с черни екипи, пробваха да наложат натиск, но не стигнаха до чисти голови положения, в средата на втората част отбраната на Хебър като по чудо не си вкара автогол. 

В 82-ата минута вратарят Светослав Вуцов си изкара червен картон, играейки с ръка извън наказателното поле при голова атака за тима от Пазарджик. След отстраняването му от терена на негово място влезе Александър Михайлов. 

В 85-ата минута новото попълнение на "белите" Тони Тасев се разписа от дузпа и оформи крайното 2:1 за Хебър. В самия край на срещата попадение на Славия беше отменено заради засада.