Славия ще се завърне през пролетта в своя дом. До този момент клубът домакинстваше на Националния стадион “Васил Левски”, тъй като на “Овча Купел” течеше усилен ремонт. Осветлението на стадиона на “белите” вече е готово, информираха колегите от "Спортал", предоставяйки и снимков материал.

През последните няколко месеца ръководството на клуба положи доста усилия и направи куп подобрения на материалната си база. Пилоните и лампите вече са монтирани, като остават само някои дребни детайли, за да приключи цялостната работа. Славия имаше намерение да посрещне ЦСКА на собственото си съоръжение, но заради подпочвените води работата по поставяне на осветлението се забави.

Очевидно всички проблеми са изчистени и Славия ще се радва на новата си модерна придобивка. Това не е единствената инвестиция, която босът на клуба Венци Стефанов направи заедно с хората от ръководството, които му помагат. Славия смени изцяло тревата на официалния си стадион. Изкуствената трева на тренировъчните игрища също бе подменена с последно поколение настилка.

Следващата стъпка е да бъде подменена тревата на един от тренировъчните терени, където се готви представителният отбор на “белите”.

Както е известно, днес Славия приема Верея в мач от 20-ия кръг на Първа лига. Двубоят е от 17:30 часа на "Васил Левски".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Снимки Sportal.bg: