Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана много доволен след победата над Левски с 2:1. Босът на "белите" даде своя коментар за мача пред "Спортал": "Доволен съм! Когато има съдия, на който не могат да му влияят, виждате как нещата изглеждат по друг начин. Значи можело, а! Първото полувреме беше за Левски, играха много добре, второто беше наше изцяло. Може би трябваше малко да ни стреснат, за да покажем зъби.

Винаги е приятно да биеш другите софийски отбори, това е нашата история, това е победа над единия от т.нар. грандове, дето реват за телевизионните права. Днес като видях колко публика имат и си викам: "Абе дали не са прави?" Имаха много публика, около 2000 души. Искат още от правата, а ние ги дрънкаме навсякъде.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+) 

Хубаво е, че Левски е намерил някакъв спонсор, хубаво е да има фирми, които да помагат на отборите. При Левски не трябва спонсор, а собственик. Наско Сираков на какво е собственик? На строго секретен подземен завод за сламени шапки. Като си собственик нали трябва да имаш пари! Без пари не става.

Искам да поздравя Локомотив (Пловдив) за купата. Едно голямо браво! Аз там имам мой човек - Чавдар Цветков. Абе без помощта на Славия не става!"

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020