Бившият вече вратар на Славия Антонис Стергиакис даде първото си изявление за клубния сайт на Блекбърн. Както е известно, БЛИЦ СПОРТ първи обяви за трансфера на 21-годишния младежки национал на Гърция от „белите“ в трикратния шампион на Англия. Стергиакис подписа тригодишен договор с клуба, който в момента играе в Чемпиъншип.

„Развълнуван съм да бъда в този клуб. Сбъднах мечтата си да дойда да играя в Англия. Това беше моята цел още от дете. От момента, в който започвах да гледам английски футбол и да осъзнавам колко сериозна е конкуренцията, исках да играя тук“, заяви Стергиакис.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Когато гледам футбол по телевизията, винаги е от английското първенство, тъй като е невероятно. Очаквах с нетърпение да направя следващата крачка от българското първенството, но не знаех в каква посока ще бъде тя. Бях изненадан, когато офертата дойде преди няколко дни и сделката стана много бързо“, допълни вратарят.

„Дори и не се замислих. Когато разбрах за интереса на Блекбърн, аз дадох одобрението си за трансфера. Познавам богатата историята на клуба и съм готов за следващата стъпка. Ще работя здраво, за да бъда колкото е възможно по-добър вратар. Искам да играя силно за клуба. Никой не знае какво ще се случи в бъдеще, но за мен това е отлична възможност“, завършва бившият играч на Славия.