Славия ще опита да си върне французина Жереми Манзоро и Антон Карачанаков за предстоящото участие в Лига Европа. Треньорът Александър Тарханов се надява, че двамата отново ще облекат белия екип, след като през пролетта на 2016 година играха като преотстъпени съответно в кипърския Анортозис и полския Краковия (Краков).

БЛИЦ СПОРТ пък вече разкри, че покана да играе отново за Славия е отправена към Благой Георгиев.

"Естествено, че работим по селекцията. Трябват ни трима или четирима нови футболисти. Отделно може да си върнем халфовете Жереми Манзоро и Антон Карачанаков. Двамата са добри футболисти. Младежкият ни отбор до 19 години стана шампион. Някои от момчетата от този състав също тренират с нас. Трима играха в последния ни мач в първенството", каза Тарханов пред руския "РСпорт".

Една от основните задачи пред опитния руски специалист е засилването на защитата на "белите". Тарханов похвали кенийския ляв бек Абуд Омар и добави, че руският нападател Сердер Сердеров е получил добри отзиви за игрите си в България. Омар и Сердеров носиха екипа на столичани през пролетния дял от шампионата.

"Четвъртото място е добро като резултат. Конкурирахме се с Локомотив (Пловдив), който е доста по-опитен отбор от нас и по-мощен от финансова гледна точка. Преборихме се с тях, а прогресът при младите е виден", каза още Александър Тарханов, който ще бъде в Москва в продължение на около две седмици.

  Крайното класиране, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!