Треньорът на Славия Златомир Загорчич показа задоволство след победата с 1:0 над ЦСКА.  Специалистът призна, че "червените" са били по-добрият отбор на терена, но похвали "белите" за характера в трудни моменти.

„Поздравявам момчетата за победата. Успяхме, говорихме си миналите мачове за изпуснатите положения. Искаше ми се да вкараме едно и успяхме. ЦСКА игра по-добре и контролираше мача, но за наш късмет ние отбелязахме днес и спечелихме мача.

Стериакис е страхотен вратар, но сега му е третият мач, който пази. Млад е и заслужава да отиде в по-силно първенство, отколкото е българското.

Винаги очаквам победите и искам по този начин футболистите да мислят. Имаме проблеми с отборите от долната осмица, всичките мачове, които играхме срещу фаворитите бяхме силни. Не мога да ги разделям мачовете, но е така – липсваше ни късмет. Днес Стергиакис направи страхотни спасявания. Вкарахме гол и можехме да приключим мача по-рано. Доволен съм от показаното и себе раздаването на терена.

Искам момчетата да не мислят за статистиката и с кой отбор ще играят. Трябва да показваме това, което правим на тренировките. Тогава резултатите ще дойдат, завърши Златомир Загорчич пред Диема Спорт след края на двубоя.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019