Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново атакува шампиона Лудогорец и вицешампион Левски. Преди дни той направи това пред БЛИЦ СПОРТ, а сега го повтори и на пресконференция.

„Доволен съм че стигахме до евротурнирите, въпреки недотам коректното отношение на няколко клуба в последните кръгове, но то Господ има. Мога да цитирам много случаи – мачът Левски - Локо (Пловдив) и как някои колеги излязоха с пълния си състав срещу нас, а после пуснаха децата. Ако имаше феърплей, Славия можеше и да е трета. Хората не го  практикуват феърплея, но всичко е добре, когато завърши добре”, каза „белият” бос.

„Като малък съм чел приказката за тримата братя дето викат неволята. Знам, че никой няма да ни помогне, а не си помогнем сами. Има завист, това е нормално. Все пак първите 7 години оказват влияние, дори и да си на 70”, допълни босът на Славия.

„Поведението на Лудогорец не беше коректно, ако бяха играли срещу Берое, така както срещу нас, резултатът нямаше да е за Берое. Левски и те се прегърнаха братски с Берое и нещата си дойдоха на мястото. Надушвам ги тези неща. Генерал Василев какво да каже? „Абе, съмнявам се, нещо не беше наред”?”, добави Стефанов.

„Предпочитам в Лига Европа да ни се падне най-слабия, който може да се падне”, завърши "белият" президент.