ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Славия Венци Стефанов говори на официалната пресконференция при старта на подготовката на „белите“.

„Чака ни работа. От това как ще си свършим работата, зависи как ще се представим през пролетта. Ние сме клуб, който не променя традициите си, работим заедно, стараем се да създаваме наши кадри, наши футболисти. Предимно с български футболисти. Радвам се, че старши треньорът не държи да взема чужденци със съмнителни качества. Работи с нашите млади играчи и това рано или късно, ще даде резултат. Да е жив и здрав, дупе да му е яко и да стяга редиците, защото го чака много работа“, каза Стефанов.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Той призна, че е искал връщането на Радослав Кирилов в Славия, но е срещнат отказ от страна на настоящия му клуб ЦСКА 1948.

„Разговарях няколко пъти с Цветомир Найденов. Имахме договорка Радослав Кирилов да се върне. Каза ми, че е продал няколко играчи и е решил той да бъде основен футболист в ЦСКА 1948. Той е тяхна собственост и те решават. Той искаше да се върне, ние също. Така обаче се развиха нещата с настоящия му отбор. Всичко може да се очаква. Всякакви неща се случват на този свят“, заяви той.

Стефанов каза, че в клуба няма получени оферти за Светослав Вуцов: „От вас чувам, че към Вуцов има оферта от Германия. Никой не се е обаждал. С клуба никой не е разговарял. Светльо има мениджъри. Не са се обадили и те. Нищо не отговаря на истината“

„Ако държавата погледне към всички клубове и погледне към Славия, добре. Ако не, разчитаме на себе си, борим се сами. Не се оплакваме, стягаме редиците. Ако всичко е ок, феърплей в първенството и ако се решава с това, което може на терена, ние сме си говорили, колко точки Славия е минус от чужди прегрешения. Да, нямаше да сме в тройката, защото аз сбърках, направих грешката, която си поправихме. След идването на Загорчич имаше толкова ощетяване, че ти идва да скочиш от телевизионната кула. Случва се. Каквото за всички, това и за нас. Ще се постараем да постигнем максимума с това, с което разполагаме“, завърши босът на „белите“.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024