Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се възмути от думите на Стойчо Стоилов по адрес на Христо Стоичков. Босът на най-стария столичен клуб посъветва главния мениджър на ЦСКА да застава мирно, когато чуе името на голмайстора на Мондиал`94. 

"Боже, боже… Стойчо Стоилов да поставя под съмнение думите на Стоичков след финала. Стойчо Стоилов какъв е бил в ЦСКА?! Беше капитан на Литекс, в ЦСКА е играл румба в кофа. Стоичков е уважавам от целия футболен свят - Англия, Италия, Испания, навсякъде го признават. Ама тук в България сме на кестерме", коментира Стефанов пред колегите от "Спортал". 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Стойчо Стоилов като чуе Стоичков да застава мирно! Фигурите в ЦСКА са Стоичков, Димитър Пенев, Любо Пенев, Костадинов, Якимов, Джеки, Стойчо Младенов… Малко усещане трябва", добави босът на Славия. 

"Всички футболисти са бедствие, спортният директор друго бедствие, президентът друго бедствие", каза Стоичков след загубения финал за Купата на България

А Стоилов му отвърна пред "Топспорт" по следния начин: "Моят коментар за думите на Стоичков ли? Това не е нормално за мен. Ако излезе с имена, да каже… Нека да каже кой. Аз имам много да кажа по тази тема".