Треньорът на Славия Златомир Загорчич разкри бъдещето си след края на двубоя, който неговите възпитаници спечелиха минимално 1:0 срещу Дунав в Русе. Специалистът обяви, че остава и през следващия сезон начело на "белите", като сподели, че в днешния двубой те са извадили късмет при гола. 

"Получи се равностоен мач. Имахме късмет да вкараме в последните моменти. Много съм щастлив заради младите момчета. Имахме много промени в състава. Това, което виждам при малките момчета, харесва ми желанието за игра при тях. Със сигурност ще им трябва време, за да добият самочувствие, след което ще разчитаме на тях. Доволен съм. В някои мачове играхме добре, но не успяхме да спечелим, след това дойдоха и тези тежки загуби, след което имахме психологически проблем", каза Заги.

"Няма да има лесни мачове вече. Всеки ще бъде труден. Ще се опитаме да играем добре в двата мача с Ботев Враца. Искам играчите ми да излизат на терена и да се опитат да играят футбол. Имахме хубави мачове, които не успяхме да спечелим. Имаше и такива, в които играехме лошо, но успяхме да вкараме и да победим", продължи той. 

"Говорихме с президента днес. Нямам проблем с моя договор. Оставам в Славия за момента", коментира бъдещето си треньорът на "белите". 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019