Треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели, че футболистите му не е трябвало да играят грозно при нулевото равенство срещу Черни море във Варна, но ги похвали за раздаването им на стадион „Тича“ в мача от 4-ия кръг на efbet Лига. Според него напрежението от резултатите в предходните срещи е повлияло на играта на тима.

„Не беше нашият план това. Искаме по принцип да играем футбол, но днес не стана. Имаше напрежение след загубите. Направихме максимално, що се отнася до желание. Като качество – не, но да се надяваме нататък да се получат нещата. И в двата мача, които загубихме играхме добре. Срещу ЦСКА – много добре. Направихме груба грешка и се получи обръщането на мача. Искам да видя сега моите играчи. В този мач беше голямо напрежение при тях и това, което направихме го направихме докрай“, заяви наставникът на столичани.

„Имаха ситуации Черно море и по-добрите им бяха през първото полувреме. Тогава закъснявахме в защита. Второто полувреме се разминаваха с топката след центрирания. Когато не си допуснал гол, защитата се е справила. Имаше напрежение при нас, тъй като има липса на точки. Като желание, заслужиха тази точка, но не и като футболна игра”, добави Загорчич.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020