Треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че Ботев (Враца) заслужено е спечелил с 1:0 в София тази последна среща от десетия кръг на Първа лига. Гостите играха цяло второ полувреме в намален състав.

„Във футбола е така, когато изпуснеш толкова положения, губиш. Ботев (Враца) се възползва от едно положение и заслужено ни биха. Имахме ситуации, но трябваше да реализираме. Абсолютно 100-процентови ситуации създадохме, но не вкарахме, Ботев заслужи успеха“, сподели Загорчич след мача.

„Имаме достатъчно играчи, всички, които влязоха заслужават да играят. Трябва да си отбелязваме головете. Всичко е въпрос на време за Илиян Мицански, който дебютира. Имахме чисти ситуации, сами срещу вратаря, греда на Гамаков. Много-много ситуации. Може много да се говори по този въпрос. Не коментирам изгонването на Даниел Гаджев. Имаше преди това вдигнат крак срещу Чунчуков, а след това, във втората ситуация не знам какво се случи. Ние гледаме да спечелим всеки мач, но срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец е много по-трудно“, добави сръбският специалист.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019