Треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от резултата, въпреки че „белите” загубиха с 1:2 при визитата си на Ботев (Пд) в първия полуфинален мач за Купата на България. Реваншът е след седмица в София.

"От резултата мога да съм доволен, успяхме да си вкараме един гол, има какво още да желаем от играта. Ботев играе здрав и бърз футбол, вторият мач също няма да е лесен. Трябва да сме много по-спокойни на реванша”, коментира Загорчич след срещата.

„От много време не сме получавали по този начин голове, детска работа, явно имаше напрежение у футболистите. Млади хора са, още не са сигурни в своите възможности. На разбора им казвам да не мислят за самия мач, а да излизат на терена и да мислят за самия футбол”, продължи сърбинът.

„Ще гоним победа на реванша, разбира се. Просто не трябва да правим такива грешки, каквито допуснахме днес. Играем през три дни, много сгъстена програма, трудно е на футболистите, но е така. Трябва да играем, няма начин", завърши игралият за националния тим на България бивш защитник.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ