Треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от победата с 1:0 срещу Пирин и класирането за 1/4-финалите в турнира за Купата на България, но обърна внимание на стара слабост на „белите“, която го притеснява.

„Очаквахме труден мач, така беше през цялото време. Контролирахме нещата до гола и още 10 минути след него. След това старият ни проблем, който ме ядосва - прибрахме се много в защита и позволихме на Пирин да създава напрежение. Успяхме да направим няколко контраатаки, с които да си решим по-рано мача, да се успокоим. Доволен съм, успяхме да спечелим мача, което беше най-важното“, сподели Загорчич след мача.

„Не съм чак толкова доволен от колебливата игра в мачовете. Когато си вкараме гола, говорили сме си много по този въпрос, се прибираме в защита. Идват си грешките, което позволява на противника да е по-близо до нашата врата и има по-голяма възможност да вкарат гол. Последните три мача в първенството направихме хикс, искаме да побеждаваме“, добави наставникът на заяви Загорчич.