Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира победата с 3:1 над шампиона Лудогорец, която прати "белите" на бараж за участие в Лига Европа срещу Ботев (Пловдив).

"Не сме още в Европа. Имаме бараж срещу Ботев (Пловдив) на нашия стадион. Дано да бием, ще се получи нещо страхотно за нас. Много беше важна да спечелим мача днес. Сега мислим само за Ботев.

Имаше си много фактори за силното ни представяне. Лудогорец излезе със състав, който никога не е играл заедно този сезон. Те не бяха ориентирани. Ние имахме настроение, самочувствие. Вкарахме красиви голове, хубави комбинации. Мислим за баражния мач.

В Славия си работим с българите. Не искаме да ги товарим с идеята за победа за всяка цена. Когато те имат самочувствие, нещата ще стават по-добре. Ботев са сериозен противник. Дано късметът е на наша страна. Ние тренираме много здраво. Заслужихме да победим.

Разбрах от диктора на стадиона, че Левски губи. В съблекалнята си говорихме, че е най-важно ние да спечелим мача", завърши Загорчич изказването си пред Диема Спорт.