Вторите тренировъчни скокове на голямата ски-шанца на зимните олимпийски игри в Сочи също не преминаха добре за Владимир Зографски. Според неговия баща и треньор Емил този сезон е доста объркан за тях поради странични фактори. Днес в 19:30 часа започва квалификацията в ски скока на голяма шанца.

"Влади имаше проблем с обувките, който решихме непосредствено преди Олимпиадата. Наскоро сменихме и закрепващите устройства (баките), защото старите се износиха, а към новите се иска време за привикване. Но и самият Владко не се чувства уверен и не може да намери себе си, както го правеше миналите години. На вторите тренировки летеше добре и малко преди приземяването сякаш изведнъж се сриваше. Това е нехарактерно за него и си го обяснявам с тази несигурност поради новостите в екипировката му", заяви Зографски-старши.

Емил отбелязва също така и ниската скорост, която генерира синът му при засилката. Поради тази причина двамата възнамеряват да поработят със специално представено им от австрийците устройство./БЛИЦ

ПОДРОБНА ПРОГРАМА НА ОЛИМПИАДАТА - ТУК!

НАТИСНЕТЕ ВЪРХУ ЛОГОТО ЗА ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ
5_2.jpg

НАТИСНЕТЕ ВЪРХУ ЛОГОТО, ЗА ДА ВИДИТЕ КОГА СТАРТИРАТ БЪЛГАРИТЕ
44.jpg