Шампионът на България по плажен футбол МФК Спартак претърпя второ поражение в групата си от Шампионската лига, която се провежда в Катаня, Италия. Играчите на варненския клуб загубиха от първенеца на страната домакин - Милано с 3:7, въпреки че след първите две части от срещата водеха в резултата с 2:1.

Двубоят започна отлично за Спартак и Калоян Цветков откри с премерен удар. До края на първата третина други попадения не паднаха и спартаковци се оттеглиха с гол аванс на почивка. През вторите дванадесет минути двата тима си размениха по едно попадение. Милан изравни с попадение на една от бразилските си звезди - Еудин, а Павел Адамов отново изведе своите напред с фамозна задна ножица.

Третата част се оказа пагубна за Спартак и тимът инкасира шест попадения само в рамките на няколко минути. Класния тим на Милан се възползва максимално от възможностите, които получи и наказваше всяка грешка на варненци. С втория си гол в срещата Калоян Цветков оформи крайния резултат.

Поради контузия в срещата участие не взе Георги Филипов, който няма да може да бъде възстановен и за другия двубой на тима. Това е второ поражение за Спартак, след като вчера тимът отстъпи и пред полския шампион Грембах с 2:3.

Утре Спартак излиза в последния си мач от групата срещу Марсилия, а двубоя е от 13:30 българско време и ще бъде излъчван директно в сайта: beachsoccer.com