Група от 17-ет футболисти определи треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо за гостуването на "соколите" на Пирин (Благоевград). Ромееш Ивей пропуска срещата поради натрупани картони, а заради контузии аут са Родни Антуи и Луан Да Силва, съобщиха от варненския клуб.

В групата на Спартак (Варна) за срещата са Иван Дичевски, Кристиано Фигейредо, Пламен Димов, Бен Карамоко, Виктор Митев, Александър Белоусов, Денис Баланюк, Нейтън Олдър, Румен Руменов, Роберто Хименес, Лерой Микелс, Жоао Марио, Александър Цветков, Даниел Начев, Ивайло Климентов, Иван Йорданов и Евандро.

Двубоят от последния 35-и кръг на efbet Лигата, група от 11-то до 16-то място, е утре 18:30 часа на стадион “Христо Ботев” в Благоевград.

Преди този мач, който е без значение за Спартак (Варна), който вече отпадна във Втора лига, "соколите" са на предпоследното 15-то място с 25 точки. Двубоят е важен за домакините, които имат 2 точки аванс пред Хебър в борбата за избягване на баража за оставане в efbet Лигата. Пазарджишкият тич домакинства на Берое.