Tреньорът на Спартак Варна Александър Томаш коментира победата над Хебър с 2:0 на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик.

„2024 годи сме... Мъчим футбола“, сподели той за ужасния терен, на който се проведе мача.

„Искам да поздравя футболистите и феновете. Важна победа за нас. Мисля, че се опитахме, вижда се, че сме далеч. Опитахме да играем футбол. Червеният картон само ни попречи. На полувремето казах на играчите, че ще ни става по-трудно, защото човек опрян до стената може само ментално да се вдигне“, каза Томаш за срещата.

„Освен, че карам играчите да са адаптивни и аз съм адаптивен. Знам с какви футболисти разполагаме. От 1 месец гледаме футболисти и знам какви нереални суми искат. Мислят си, че парите се ринат в Спартак Варна. Докато изградим това нещо трябва да стабилизираме Спартак. Вижда се, че ни трябват футболисти. Искаме млади български футболисти искат нереални заплати. Ние сме далеч от истината. Тепърва изграждаме отбор. Все още търсим хора най-вече в предни позиции. Почти на всяка позиция ще вземем човек. Такъв, който ще вдигне нивото и хем в бъдеще собственикът ще има възвращаемост. Аз вярвам в едно нещо, че всеки футболист може да се подобри. Момчетата ми вярвам. Различни неща, различни изисквания, всеки се старае. Нямам забележка към тренировъчния процес. Днес благодарение на тях взехме победата“, завърши специалистът.