Универсални атлети, които имат смелостта и уменията да се изправят пред поредица от различни изпитания, съчетаващи сила, издръжливост, ловкост, бързина и техника – това предстои тази събота в предизвикателството Sport Vision „Супер Атлет“. Инициативата е на платформата BodyConstructor, а основен партньор е една от най-големите вериги магазини за спортни стоки на Балканите Sport Vision.

„Ще търсим спортисти от различни сфери, които искат да предизвикат своите възможности и са готови да преминат през поредица от вълнуващи предизвикателства, за да докажат пред себе си и пред света, че няма невъзможни постижения“, казват организаторите и допълват, че записването продължава до 19 май.

В състезанието могат да участват отбори от четирима състезатели, които ще трябва да изпълнят три комплекса от по четири упражнения. Предизвикателствата ще бъдат еднакви за всички и ще разчитат не само на груба сила, но и на бързина, издръжливост и добра техника. Стартът на състезанието ще бъде даден на 20 май от 11:00 часа на пред магазина на Sport Vision Outlet Extra (Околовръстен път №265), наградният фонд за победителите е на стойност над 2500 лева, а всеки зрител е не само добре дошъл, но може да си тръгне и с награди.

Организаторите обещават още да разкажат на всеки любопитен повече за правилните тренировки, начина на хранене и нужната екипировка, така че да „събуди Супер Атлета“ в себе си и без притеснения да може да се включи в някое от следващите издания на фитнес предизвикателството.