32-годишният Мирослав Иванов от Добрич спечели 986 482,72 лева от играта "6 от 42" на Българския спортен тотализатор. Той ще подели печалбата с брат си, с когото заедно са измислили числата, с които да играят.

Младият мъж бе на седмото небе от щастие днес, след като посети сградата на тотализатора, за да получи своя чек.

„Все още не мога да усетя какво е чувството да спечелиш толкова пари. Може би когато получа парите, ще осъзная наистина какво се е случило“, сподели Миро пред БЛИЦ.

Той признава, че не помни числата, с които е играл.

„В момента не мога да си ги спомня. Понякога играем рожденни дати, но този път решихме произволни числа. Седнахме и ги написахме с брат ми. Сега ще поделим печалбата. Понякога пускаме комбинации, този път обаче фиша бе точно за 1,25 лв“, продължи младият и вече богат мъж.

Той има 7-годишна дъщеря и призна, че голяма част от парите ще инвестира в нейното бъдеще.

„Не съм мислил за някакъв огромен подарък. Но определено ще я поглезя. Основната ми идея обаче е да инвестирам в бъдещето ѝ. Тя е много умно дете и добро дете и се радвам, че мога да подсигуря бъдещето ѝ“.

Мирослав призна, че вече има идея в какво друго ще инвестира част от парите, но не пожела да сподели. Късметлията вероятно ще дари и някакви средства за определени каузи.

„Няма да профукам парите. Ще ги инвестирам разумно. Разбира се ще помогна и на родителите ми“.

Любопитно е, че Миро няма намерение да спира да работи. Смята да инвестира средствата, но в същото време да продължи да работи това, с което се занимава в момента.

За финал бившият баскетболист от Добрич пожела на всички българи да вярват в късмета си и да играят редовно игрите на Българския спортен тотализатор.