Днес в Копривщица завърши тридневното състезание по ориентиране „Дрийм Къп 2014“, което се превърна в празник за жителите и гостите на града. Повече от 300 души, на възраст от 10 до 65 години, премериха сили и възможности в различните дисциплини, но както състезателите и зрителите признаха, най-голямата награда беше удоволствието да споделят заедно емоцията от позитивното събитие.  

„Получи се страхотно състезание. Благодаря на всички, които помогнаха с организацията. Времето през трите дни беше с нас и това позволи на участниците да разгърнат максимално своя потенциал. Радвам се, че чувам само положителни думи и оценки за събитието и навсякъде около себе си виждам усмихнати лица и щастливи хора. В крайна сметка това е основната цел – да се забавляваме заедно“, обобщи всеобщото настроение главният организатор на „Дрийм Къп 2014“ Пламен Йорданов.

Кирил Николов-Дизела, познат с рекордите си на световни и европейски състезания, беше на обичайната си висота, печелейки всички дисциплини, в които участва. Днес той триумфира и в „Спринт-преследване“, оставяйки зад себе си Апостол Атанасов и Владимир Атанасов, които допълниха челната тройка. В същата дисциплина при дамите спечели Антония Григоровва, пред Мая Недялкова и Наталия Димитрова.

Абсолютно всеки участник в „Дрийм Къп 2014“ получи медал с лика на Възрожденска Копривщица, а най-добрите в отделните класове и групи взеха предметни награди, медали и купи.