Дъщерята на арестувания в Бразилия Гълъбин Боевски - Сара, разказа, че тя е избрала фаталните куфари от търговски център в Сао Пауло, където участва миналия месец в международен тенис турнир. Както е известно, в тях беше открит кокаин и олимпийският шампион по вдигане на тежести от Сидни 2000 беше задържан от местните власти и в момента лежи в бразилски затвор. За трафик на дрога законите предвиждат до 15 години зад решетките.

"Той е там, аз съм тук. Искам да докажа на целия свят, че татко е невинен. Дано по-скоро всичко приключи успешно", проговори Сара, която поднови тренировките си по тенис.

"Бяхме заедно при закупуването на куфарите. Аз ги избрах, бяха комплект. Отидохме в един търговски център, който ни го препоръча фотограф от турнира в Сао Пауло, където участвах. Той ни закара до магазина. След това не сме го виждали. Моят сак беше скъсан и трябваше да си купя нов", добави пред btv дъщерята на Гълъбин Боевски.

"Бяхме заедно през цялото време. Нищо нередно не усетих да има", добави Сара Боевска, която не желае никога повече да се връща в Бразилия. Майка й обаче заминава за Южна Америка отново след седмица.

БАЩАТА НА БОЕВСКИ ГАСНЕ ОТ РАК