ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Близо месец след драмата с биатлониста Красимир Анев негови близки разкриха какво се случва със спортиста. 

Анев е по-добре след инцидент, при който се самопростреля в корема заради любовна драма в началото на ноември, а куршумът засегна белия му дроб. 

След изписването Анев е живял в къщата на родителите си и е бил изолиран от контакти, за да ограничи рисковете от заразяване с COVID 19. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„В момента баща му е с положителен тест за коронавирус и за няколко дни се е изолирал и от него“, разказа личният треньор на Анев Георги Фъртунов пред „Телеграф“.

Краси Анев в момента е без мобилен телефон и с тези, които е искал да разговаря, се е свързвал през телефона на родителите си. Военна прокуратура все още води следствие и затова неговият апарат и SIM карта за иззети. 

„Опитва се да си направи дубликат, но сега е по-важно да се пази и да се възстановява. Той е силно момче и всичко в живота му ще се нареди. Надявам се по празниците да успея и да го видя. По-малкият му брат дори отиде да кара ски в Италия, като се увери, че Краси е добре“, разказа още Фъртунов.

Сигналът за инцидента със спортиста преди повече от месец бе подаден от жена, с която той е имал любовни отношения до средата на лятото. Двамата са се запознали в армията, но след това тя била преместена от Самоков в Кюстендил.

Това довело до разочарование от страна на биатлониста и към някои от командирите в службата. Към любовната драма на Анев насочваше и последната публикация в профила му във Facebook. 

Той е споделил на стената си нова профилна снимка на свой приятел с цитат на Павел Вежинов: „Всяко предателство започва с доверие“. Коментарът на Анев е „Абсолютна истина“.