Вестник “Жълт Труд” нагло, гадно и подло преписа цяла страница от вестник “ШОУ”, естествено, без да цитира първоизточника на информацията. Става въпрос за материала от миналата седмица “Десислава Кирова върти луда любов с Владимир Кличко”. БЛИЦ ви предлага любопитния и автентичен текст с автор Сашо Северинов, едно от водещите пера на вестника на народа.
 
За отношенията на украинския боксьор с  Десислава Кирова, известна повече с прякора си от ринга Дейзи Ланг, досега никой не се е престрашил да разкаже публично. Пръв го прави вестник „ШОУ“. Любовта им е луда - от началото й през месец май. Нещо повече – тя става все по-силна и по-силна. Те се познават отдавна, тъй като в Европа живеят и тренират в един и същи град – Дюселдорф (Германия) Виждат се обаче и в Щатите, тъй като през половината от годината Дейзи се преселва оттатък Атлантическия океан.

Срещат се при
катастрофа
на паркинга

Дребен инцидент пред огромния увеселителен и шопинг център „Пашмина Аркадия“ в Дюселдорф вади от кожата иначе хладнокръвната боксьорка. Нейният  “Mercedes Benz SLK” е ударен от невнимателен шофьор. Започва спор, който преминава на висок тон в изчакване на полицията. През това време Владимир току що е спрял своя джип “Hammer” и се е запътил пеш към вътрешността на мола. Става свидетел на случката и веднага разпознава колежката си.  Решава да остане до идването на немските катаджии и подкрепя нашенката. След това
 
Деси и Володя се
разделят, без дори да
разменят телефоните си
 
 или да изпият чаша кафе заедно.
Съдбата обаче си знае работата. Летят заедно за Лос Анджелис. Стриктната Ланг е заела по-рано мястото си и се възмущава, че все още има закъсняващи пътници. Но всъщност закъснелият  е само един – олимпийският шампион в тежка категория при аматьорите от Атланта’96. Десислава се хваща за главата в момента, в който вижда как огромната му снага се промъква в бизнес класата. Усмихва му се и така започва всичко. „Тогава погледнах на нея с други очи“, споделя украинецът, който само преди месец защити за пореден път пояса си във версия „Световна боксова асоциация“ срещу французина Жал Мормерт. Владимир току-що е скъсал с последната си официална връзка – модела Хейдън Панатиер, която почти го отвежда до олтара.
Деси е по-голяма от него с четири години и го впечатлява с изключителното си чувство за хумор и неподправеност. Двамата не усещат кога кацат в Калифорния. Обещават си да се видят отново. Следва традиционната размяна на координати и приятелска целувка за „Довиждане“. Дейзи тренира Слай и Арнолд в Лос Анджелис.
Десислава я очаква натоварен месец, в който дава открити уроци по бокс на суперзвездите на екшъна и бойните филми от „Холивуд“ начело със Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Стивън Сегал, Арнолд Шварценегер и Вал Килмър. 39-годишната българка има безупречна репутация сред актьорите. Те ценят нескончаемата й енергия, заради която предпочитат да се потят в залата именно срещу нея, отколкото срещу мъж-инструктор. За Кирова пък тази работа е доста  доходоносна.
Володя Кличко е впечатлен. „Самолетната“ им уговорка е да се видят, щом се приберат обратно в Дюселдорф, но по-малкият от  братята Кличко не може да чака. Свързва се още същата седмица с Дейзи, за да го смести някъде в лудия ритъм на ежедневието си зад океана. Тя го кани на поредния си открит урок, този път с неостаряващия Слай Сталоун – герой на Володя от неговото детство. Кличко израства с поредицата за „Роки“ и срещата му на живо със Силвестър си е направо сбъдната мечта. За да върне жеста, световният шампион  й дава  пропуск за премиерата на филма „Кличко“.
 
Престрашава се
там да я запознае
с батко си Виталий
 
 – неговият барометър за жените. Виталий е набор на Деси Кирова. Чарът й завладява й него, което не е никак лесно, защото той минава за  тежък темерут. Женен от години, баща на три деца, но...има извънбрачна  връзка с актрисата Настася Кински.
В Дюселдорф Деси и Владимир от три месеца живеят  в имението на боксьора. Два пъти на ден тренират заедно, а българката е способна да изкара и последната капчица пот от двуметровото тяло на любимия си. Блъска с него във фитнеса, тича наравно с него при кросовете. В редките случаи, когато каталясва, отново не напуска залата. Стои отстрани и му дава кураж с възгласи: „Продължавай, не спирай, удряй, Володя!“
Нещата са наистина сериозни. Щом властната майка на братята боксьори – Надежда -  си дава благословията за Дейзи – това е знак, че нашата дама този път е улучила в десетката. С Володя тя дели времето си между резиденцията на фамилията в Бевърли Хилс и подготвителните лагери в Германия. Не се разделят нито за миг.
САШО СЕВЕРИНОВ/БЛИЦ