Треньорката на България Илиана Раева поздрави гимнастичките от ансамбъла за спечеления златен медал от Световната купа, която се провежда в зала “Арена Армеец” в София.

“Много съм развълнувана, знам, че много работихме, но се притеснявах и се страхувах. Имахме няколко рисковани елементи. Гордея се с тези момичета, това е най-дисциплинирания отбор, с който съм работила. Трябваше им самочувствие, да си повярват, че могат да печелят. Щастлива съм, не съм вярвала, че ще бъдем първи. Страхотни деца, никога не ми отговориха за нищо, изпълняваха всичко безропотно, без да кажат и думичка. Трудът им се възнаграждава. Изключителна публика, толкова се гордея с нея, те подкрепяха и вдигнаха момичетата”, заяви чаровната Илиана Раева след успеха на нашите.

“Г-жа Винер дойде откровена и каза, че от много-много години не е виждала България толкова силна. Допълни, че сме заслужени шампиони, останала е очарована. Според нейните думи това е България. Честно ви казвам, още не мога да повярвам”, завърши емоционалното си изказване Раева./БЛИЦ