ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Една от най-популярните и най-обичани българки Илиана Раева навършва 60 години днес. Легендарната спортистка гостува по този повод в подкаста ни БЛИЦ Live, в който разкри душата си. Илиана направи любопитно признание – че от години пише стихове. Първото й стихотворение е посветено на друга популярна българка още в годините, когато Раева е ученичка. Във връзка със своя юбилей тя е написала най-новото си произведение.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Илиана се върна назад в годините, за да разкаже за детството, семейството си, а после направи уникална изповед – призна за своя черта в характера си, която е трябвала да преодолее, за да може да се превърне в истински лидер. Катарзисът, през който преминава, дава резултат.
Преди интервюто БЛИЦ подари на Илиана Раева огромен букет, пожелавайки й силата, светлината, здравето и уютът никога да не напускат нея и дома й!

Акценти на разговора ни, които може да видите и чуете на посочените минути от видеото:

В кой ден от седмицата и в колко часа се ражда Илиана, защо сестра й твърдяла, че била ужасно бебе? (1 минута от записа)

В какво семейство израства и защо улица „Момина клисура“ е улицата на шампионите? (2:31 минута)

„Баща ми пътуваше из света, майстореше много красиви неща“  (4:05 минута)

„В началото изобщо не обичах художествената гимнастика, бях шокирана, когато ме записа баща ми. Пусках лъжи, за да не ходя на тренировки“ (5:50 минута)

„На първото си състезание бях…предпоследна, но само след една седмица станах шампион на България“ (7:30 минута)

„Баща ми преди 3 месеца навърши 90 години, продължава да бъде много жизнен човек“ (8:29 минута)

Отношенията между Илиана и сестра й Росица (10:16 минута)

За дилемата „българска филология, немска филология или художествена гимнастика“? Кой я подкрепя, кой й се сърди, кой се обръща на другата страна при среща на улицата и как са искали да я…. осиновят?  (10:53 минута)

„Написах първото си стихотворение, когато бях на 10 години. Останах изумена от една жена и посветих стиховете си на нея. Писала съм и други стихотворения, например по повод 50-годишната на майка ми, която много обичах, по повод 60-годишния юбилей на  свекъра ми, Бог да ги прости и двамата. Сега написах стихотворение и във връзка с своя юбилей. Писала съм стихове и когато съм била разтърсвана от някой случка в живота. Дали ще издам стихосбирка?“ (14:41 минута)

Илиана е родена на 15 март, а на 15 март 44 година преди Христа е убит Гай Юлий Цезар, който е символ на власт, сила, лидерство, дипломация, качества присъщи и на Раева. Лесно ли е да бъдеш лидер днес? (16:14 минута)

„Създадох една миниатюрна империя, в която всичко е…“  (19:05 минута)

 „Работя в ужасен спорт, в който… „ (20:46 минута)

 Напуска ли Илиана Раева шефското кресло? (22:22 минута)

„И ти ли, Бруте?!“ Илиана Раева говори за предателството и прави огромно признание: „Аз бях жена с голямо самочувствие, не приемах друго мнение, но трябваше да се променя. Явно е било заложено в мен, за да го сторя... Животът ме научи на много неща“ (22:46 минута)

Напоследък плача много… Има обаче един актьор, който много ме разсмива (26:17 минута)
Автор: Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: Калоян Генчев, монтаж: Антон Тончев, снимки: Георги Колев

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК