ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Българска федерация художествена гимнастика Илиана Раева използва профила си във „Фейсбук“, за да поздрави националната състезателка Елвира Краснобаева за златния медал в многобоя от Световната купа в Атина, както и Ева Брезалиева за сребърното отличие.

"Златен дебют на Елвира Краснобаева! Краснобаева спечели златен медал в многобоя на първата Световна купа за сезона, която се провежда в Атина! Второ място и сребърен медал в многобоя за Ева Брезалиева. Изключителен успех за България на първата Световна купа за сезона. Независимо от грешките и пропуснатите елементи, всички "замесени" заслужават голямо браво! Продължаваме да искаме и да работим безкомпромисно!", написа Илиана Раева.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Шефката на родната художествена гимнастика не пропусна да поздрави и момичетата от националния ансамбъл, които завършиха на пето място заради допуснати грешки при изпълнението на изключително сложните си съчетания.

"Едва ли може по-точно и ясно да се каже: когато правиш съчетание за златен олимпийски медал е така! Стават грешки в началото на сезона. Съчетанието ни с ленти и топки е недостижимо! Браво, Весела! Браво деца! Горе главите и не спирайте да работите с тази енергия! Ще стане..., когато трябва! Гордея се с българския национален отбор ансамбъл и индивидуално в Атина и с техните треньори! Само това е пътят за България - много трудни и много въздействащи съчетания! Браво! И само за информация вчера България беше без съдия в индивидуалното, днес е без съдия на ансамбъл ... жребий ...", добави президентът на БФХГ.