ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер отговори на обвиненията на олимпийската шампионка Анастасия Назаренко за тормоза от страна на нейния треньор.

„Не съм чувала за такова нещо. Това никога не ни се е случвало“, коментира Ирина Винер, която миналата година бе наградена лично от президента на Русия Владимир Путин с орден и почетна грамота. Тя нашумя у нас след Олимпиадата в Токио, когато нападна българския отбор заради спечелената титла. Тогава Илиана Раева ѝ отвърна остро, а по-късно двете продължиха да си разменят нападки и сериозно влошиха иначе добрите си преди това отношения. Оттогава популярната рускиня винаги се е изказвала срещу българските златни момичета, които успяха да нарушат руската хегемония на олимпиадите.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

По-рано Назаренко каза, че един от треньорите обича да докосва задните части на момичетата. „Той може да ми крещи или дори да ме изгони от тренировка. Дойдох в офиса му и се извиних. Той каза: "Ела тук, ще те прегърна." И започна да ме докосва, където не трябва“, обяви родената в Калининград грация, която има награди на световни първенства. Освен това Назаренко спечели три пъти Европейското първенство като член на руския национален отбор.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!