Спортните фенове отдавна знаят, че спортните прогнози се стремят към предоставянето на колкото се може по-добри условия и високи шансове за успех. Букмейкърите като Сезам предлагат именно това, като всеки един почитател може да се възползва не само от промоционални условия, но и от шанс да поеме спортните прогнози под свой контрол.

Какво имаме предвид? През последните години не е трудно да открием, че феновете търсят няколко полезни функции като кеш-аут и възможността да предлагат свои собствени прогнози. Разбира се, двете са налични в тази платформа, но фокусът е насочен към опцията за създаване на залог. Ако сте я срещали под формата на bet builder, не се изненадвайте, тя е практически същата.

Какво представлява и защо точно повече фенове ѝ обръщат внимание? Нека започнем с факта, че колкото и добър да е един букмейкър, колкото и пазари да предлага, понякога може да не отговори на очакванията при прогнозите. Има доста фенове, които си мислят, че е много лесно да се направят всички предложения, но опитните запалянковци знаят, че в спорта няма нищо сигурно. Точно по тази причина можем да открием, че се предлага и тази опция.

Създаването на залог не е някаква особена философия, но напомняме, че брандът я предлага предимно за футбол, като можем да открием, че в бъдеще най-вероятно ще се въведе и при други спортове. Интересното тук е, че получаваме една много сериозна свобода.

Букмейкърът ни предлага да се възползваме от някои стандартни пазари като четно/нечетно, краен победител, брой голове – включващ домакинът, гостът или общият такъв – и други. Не бързайте с критиките, защото всичко е в процес на подобряване, а най-актуалната информация може да откриете в платформата на анализаторите, като ще имате пълната свобода да се възползвате не само от добри примери и предложения, но и от анализи, спортни предложения и още много други.

Какво е малко по-различното при създаването на залог при този бранд? Ако разгледате малко по-подробно общите условия, може да забележите, че вашият създаден залог спокойно може да се включи в система от други. Тоест ако искате може да го добавите в още една селекция и да вземете по-добрите условия.

До тук добре, но защо феновете наистина предпочитат този  вид залози? Имате свободата не просто да правите някои по-смели предложения, но дори и да впрегнете въображението си. През годините сме виждали някои доста интересни заключения относно дадена футболна среща. Някои фенове преди време бяха наддавали дори за цвета бутонки на Тио Уолкот, който между другото беше един от доста цветните футболисти на терена.

Можем да си спомним, че някога спортен фен беше заложил на броя жълти картони и това също донесе доста сериозни успехи. Истината е, че когато говорим за спорт, добро настроение и желание да открием колкото се може по-добри възможности за успех, можем спокойно да се възползваме от тази опция.

Разбира се, трябва да бъдем сигурни или поне запознати с дадена среща. Това означава, че пак ще имаме нужда от прогнози и анализи и решението все пак ще бъде ваше. Друга подробност е, че говорим за бранд, който постоянно се обновява, следователно ще се добавят и допълнителни функции в тази секция, с които всеки клиент да има пълната свобода не само да предлага оригинални прогнози, за да се запази и спортното настроение.

Все пак е важно да напомним, че трябва да играете отговорно и да се наслаждавате на играта, като изпълните това условие, може да се радвате на доста сериозни успехи. Това е гарантирано.