ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният и европейски шампион във вдигането на тежести Карлос Насар се появи за първи път пред медиите след тежката контузия, която получи.

Насар получи наградата си за Спортист №1 на месец април и показа гипсиран крак след инцидента в столичен хотел, в който се подхлъзна в банята по време на душ, откърти мивка, а тя се стовари върху крака му и сряза ахилесовото му сухожилие.

“Лечението върви добре, но тепърва започва. Трябва да съм внимателен занапред, за да се възстановя нормално. Последните прогнози са, че след пет месеца бих могъл да давам максимални резултати. Но всичко зависи от мен и това как ще се справя с възстановяването.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Ако досега представата ми за тренировка е била една, сега трябва да се старя още повече отпреди. След пет месеца бих могъл отново да вдигам щанги.

Аз предпочитам да си тренирам с личния треньор, иначе нямам конфликти с никого, нито с Иван Иванов, нито с когото и да е. Имам си предпочитания за метода и местата на тренировките.

Аз се съветвам с националните треньори и заместниците им, за да върви спортът. Ако няма разбиране, няма как да се случват нещата, всичките мислим за медали. Трябва да работим заедно както и досега, както и ще продължаваме занапред. Никой няма против това нещо, а виждате резултатите.

Обмисляме дали ходим на Световното, ще видим кое е най-добре за моето възстановяване”, каза Насар.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


снимки: Бончук Андонов / Startphoto.bg