Кубрат Пулев отвърна подобаващо на нападките на Травис Уокър. Американецът се закани през седмицата да нокаутира българина в сблъсъка им на 22 октомври за интернационалната титла по бокс във версия IBF. В свой стил Кобрата не остана длъжен и призна, че няма да търси бърз успех, а ще иска добре да обработи противника.
 
“Не знам дали той ще ме нокаутира, но аз ще му скъсам тиквата от бой. Има самочувствие, но всеки е така, преди да се изправи срещу мен, а след това си тръгва натъжен. В момента не мисля за титлата, а за това как да го бия качествено. Подготвен съм отлично. Тренирам с един американец и украинеца Мазикин, който е бивш национал. Омекват и двамата към 4-5 рунд, което говори добре за подготовката ми”, заяви Пулев пред “Тема Спорт”.
 
Кобрата допълни, че Уокър наистина има силни удари и е респектиращ боксьор: “Въпросът е дали тази сила попада някъде. За какво му е, като не може да ме уцели!?”
 
30-годишният Пулев до момента е непобедим на ринга с актив от 13 победи. Съперникът му е с две години по-възрастен, като има 38 успеха, 6 загуби и едно равенство преди мача следващата седмица в Баден./БЛИЦ