Сигурно си мислите, че букмейкърите са ограничили удоволствията от забавлението само и единствено до поставянето на спортни прогнози? Грешите! От доста години насам, всеки оператор се стреми да улови есенцията и да предложи така наречените специални залози, в които дори се подчертава една нотка на хумор, особено след като човек може да прави прогнози за абсолютно всичко. Наричат се специални залози, защото улавят всеки един по-емблематичен момент от всекидневния живот. Впрочем ако наистина искаме да се забавляваме, препоръчваме да се насочите точно към тази платформа.

Но какво представляват тези залози? Имаме зададена прогноза като дали проектът на дадена сграда ще се изпълни на време, в този случай говорим за така наречения Tri-City Metropolitan. Кой ще бъде следващият победител в Евровизия? Дали тази година ще се разкрие самоличността на твореца Банкси, който и до днес остава мистерия, но не спира да прави своето изкуство, което пък привлича много сериозно създаването на нещо изключително красиво и различно. Какво ще е точното тегло на второто дете на принц Хари и Меган?

Макар и те още да нямат първо, залози очевидно се приемат за второто, а ако това няма някаква тръпка, не знаем кое би имало, особено след като там скандалите стават все по-интересни. В това отношение има и залог дали втората кралска двойка ще се върне да живее във Великобритания, а след като още никой не знае как ще се развие историята, няма да се изненадаме и това да се случи. А ако сте почитатели на космическата сага, препоръчваме веднага да направите своята прогноза за първата компания, която е на път да изпрати първи човек на Марс.

Този залог най-вероятно ще има доста време за изпълнение, но ако успеете да познаете, най-вероятно това събитие ще промени живота ви! Ако разгледаме анализаторското мнение на този 22bet ще открием, че така наречените специални залози са повече, отколкото дори можем да подозираме и както вече виждаме - не става въпрос за спорт, а за забавление. Почитатели сте на религията? Няма страшно, дори и това е една специална селекция, а важният въпрос е: кой ще бъде следващият папа? В тази селекция ще открием името на всеки един кардинал, който има правото да се кандидатира.

Специалните залози наистина могат да предложат някои от най-безумните теории, но пък точно това ги прави толкова завладяващи и приятни, при това от всяка една гледна точка и няма как да се разочароваме в нито един момент от тях. И най-важното е, че във времето ще установим, че операторите не само добавят нови възможности, но и избират някои от най-актуалните. Ако подходим с малко по-сериозен анализаторски нюх, можем дори да загърбим дори спорта. И най-важното, трябва задължително да се забавляваме, в противен случай се губи тръпката от тази игра.

А за допълнителна информация е повече от ясно, че няма как да използваме спортните статистики, но пък винаги можем да обърнем внимание на новините и някои по-интересни източници. Все пак интернет предлага всичко, от което имаме нужда и го доставя по възможно най-добрия начин и остава от нас да направим своята по-точна преценка.