Българските национали по ръгби 15 завършиха на престижното трето място в крайното класиране на европейското първенство за младежи в група „D“ което се проведе в столицата на Андора. С две
победи и две загуби нашият тим изпревари силните отбори на Израел и Малта, които водят с десетки места България в класацията на Международния ръгби борд.
 
По този начин българските „лъвчета“ запазиха мястото си в групата. Домакините от Андора преминават в по-горна дивизия, а отборът на Израел през 2016 година ще се състезава в по-долна. На церемонията по награждаването президентът на родната федерация Атанас Зафиров поздрави домакините с успеха и за пореден път потвърди пред представителите на ръгби борда готовността на България да домакинства състезание от подобен мащаб.
 
Следващото предизвикателство пред отборите на България са предстоящите гостувания на мъжете в Турция (25 април) и Норвегия( 23 май), както и участието на националния отбор по ръгби 7 на силния турнир за Балканската купа, който ще се проведе на 18 и 19 април в Букурещ.