ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Доц. Димитър Илиев е номиниран за министър на младежта и спорта в кабинета "Николай Денков-Мария Габриел". Илиев е осемкратен шампион на страната в дисциплината "Рали". 

Той е един от тримата български пилоти, печелили най-авторитната надпревара у нас в тази дисциплина - Рали "България" (другите са Илия Чубриков през 1971 г. и Крум Дончев през 2008 г.). 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Има няколко престижни класирания в кръгове от европейските и световни първенства.

Кабинетът "Денков": Това са хората, които ще решават съдбата на България СНИМКИ

Димитър Илиев има магистърска степен по автомобилен и мотоциклетен спорт в Национална спортна академия "Васил Левски", като придобива научна степен доктор и научна степен доцент в същата област. 

Дълги години работи като преподавател във висшето спортно училище. Председател и основател на Асоциацията на действащите автомобилни състезатели. 

Основател на Академия за безопасно шофиране, в която всяка година курсисти преминават теоретично и практично обучение за повишаване на тяхната квалификация и умения. Заемал е редица обществени позиции и инициативи за повишаване на информираността на хората по проблемите на пътната безопасност и превенция на инцидентите на пътя.

Няколко месеца беше зам. председател на Държавната агенция "Безопасност на движение по пътища" в кабинета "Петков".

47-годишният Илиев обича природата и често спортува в планината. Владее английски, немски и италиански език.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!