Ексклузивните появи на служебните министри стават все по-комични и предизвикват смях в мрежата. Силно негативни коментари предизвика поредната пресконференция на служебния министър на спорта Андрей Кузманов днес, пише tribune.bg.

Този път сам, без говорителя Антон Кутев, Кузманов обяви поредна „доза разкрития“ за предишните управляващи. Според изказванията в мрежата Андрей Кузманов е успял да предизвика съмнения, но в собствената си некомпетентност.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Всеки, получил държавен пост, трябва да е наясно какво означава абревиатурата ДЗЗД - дружество по Закона за задълженията и договорите, а служебният министър дори не е разбрал за какви дружества става въпрос. От коментарите става ясно, че няма “Закон за фирмените дела”, какъвто цитира Кузманов, а има Закон за търговския регистър.

Коментиращите са категорични, че не е новина, че Сметната палата ще влезе на проверка в Министерство на младежта и спорта, защото такива се правят периодично.

Ето и част от коментарите:

„Твоята федерация ли обезпечаваш в момента? Или на дъщерята на Кутев? Не всички сме само четящи глупостите в интернет ..знаем и къде да гледаме! Срам и позор сте ведно с тоя дето ви назначи“.

„Още един червен манипулатор“.

„ Е този, който бърбори небивалици… Е го …пак разруха било, а щели 600 инвеститора да дойдат! Е, какви са тия дето инвестират в разруха“.

„Това със застраховките също са пълни свободни съчинения. Този, който ви е писал листчетата, които даже не можете да прочетете, го уволнявайте на секундата.”

„Аз така мисля, не съм убеден, някакво решение, СП ще дойдат днес или утре, аз ще контролирам. Не се излагайте повече, моля Ви! Пълна некомпетентност, хората ще ви се смеят“.

„За да гледаш документи, трябва да имаш основна икономическа и правна грамотност. И поне да знаеш какво е дружество по ЗЗД. Дайте линк да го прочетем. Излагация“.

„В гръмката му визитка пише, че имал опит в частния сектор на ръководни позиции в областта на търговията, производството, услугите, маркетинга и рекламата. Как е изпуснал толкова лекции по икономика и право, не знам. За закона за търговския регистър може и да не е чувал“. 

Източник: tribune.bg


*LAP.BG