ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

18-годишен студент е намерен мъртъв в общежитие. Вече има арестуван заподозрян за убийството. Жертвата е първокурсникът от университета „Кембълсвил“ Джосиа Килман. Той е бил открит от своите съквартиранти. Те извикали спешна помощ, но лекарите единствено успели да констатират смъртта на младежа.

Няколко часа след това полицията е извършила арест за убийството на Килман. Това е станало след кратко издирване. В една от селскостопанските сгради в окръг Тейлър (щат Кентъки) е задържан 21-годишният студент в същия университет Чарлс Ескалера. Двамата с убития са били съотборници в отбора по борба на учебното заведение.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

На Ескалера е поставена гаранция от 2 милиона долара, за да може да излезе от ареста до провеждането на съдебно дело. Все още няма информация от полицията относно мотивите за извършване на убийството.

Родителите на Джосиа Килман започнаха кампания по набиране на средства, за да приберат тялото на сина си в щата Монтана. Според тях за транспорта и самото погребение се нуждаят от 10 000 долара. По сметката обаче бързо са набрани 68 000 долара от щедри дарители.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!