Американската порнозвезда Ейприл Хънтър идва у нас. Тя ще е част от кеч-шоуто, което ще взриви зала “Универсиада” на 6 декември от 16 часа. Дамата безспорно ще бъде голямата атракция в програмата. Освен че е многократна шампионка в кеча, има куп награди за красота в конкурси по бодибилдинг. 

Известността си печели като модел на “Плейбой”. Още на 19 години Хънтър започва да работи като стриптийзьорка и допълва образа си с огромни силиконови гърди. Оттам я забелязва небезизвестният Хю Хефнер и тя украсява корицата на списанието му. След това се превръща в популярен модел.

“Никога не съм се притеснявала от голотата. От малка се интересувах от всичко свързано със секса, не се свеня да призная, че обичам да мастурбирам. Сложих си силикон, защото баща ми казва, че гърдите на една жена, никога не са достатъчно големи. Именно той ме вдъхнови да направя всичко това. Като дете крадях списанията му и гледах всички тези жени, които изглеждаха толкова секси, исках да съм като тях”, признава Ейприл.

Тя обича да се разхожда полугола, да дефилира и да се снима, но не харесва танците и политиката на клубовете, в които работи и зарязва пилона. Решава да се насочи към сфера, в която ще я ценят и започва да се занимава с фитнес. През 1999 година е наета като момиче, което подгрява публиката преди различни мачове от Световния кеч федерация и се влюбва в този начин на живот. Две по-късно Хънтър вече е готова за първата си битка. Смятана е за основателка за женските боеве заедно с Триш и Лита.

След четири години в обиколки и състезания, които описва като най-щастливите в живота си, красавицата си намира ново начинание. През 2005 година се включва в уникалното шоу на Кармен Електра “Голи жени се бият”. В началото му обаче чупят носа й и Ейприл трябва да се оттегли за известно време.

Преди три години името й е намесено в скандал, който за малко да й коства мястото във федерацията по кеч. Интернет сайт публикува порно клип с нейно участие, в което има и лесбосцени, а тя се заканва да съди изданието. След като получава сериозна сума като компенсация, Ейприл се отказва да решава проблема в съда и остава в спорта. Не за дълго обаче. Макар че печели две титли през 2006-а, лекари я съветват, че на 32 години спортът започва да нанася сериозни поражения по здравето й и оттогава участва само в шоу програми.

По това време среща мъжа на живота си – кечиста Джей Ди Микелс, с когото сключва брак. В момента е негов мениджър, но у нас ще дойде сама, тъй като той не е част от Европейското турне на суперзвездите.

В последно време Ейприл ограничава изявите си и се занимава предимно с бизнес, който ръководи от дома си. Занимава се с фотография и продава всичките си еротични снимки чрез своя сайт, който поддържа сама и в който е отразено идването й в България. Зрителите в София ще могат да видят специалитета й – чупене на врат по време на шоуто./БЛИЦ

ВИЗИТКА
Име Ейприл Хънтър
Прякори Наградата, Голямата червенокоска, Красивият войник
Родена на 24 септември 1974 г. във Филаделфия
Ръст 175 см
Тегло 68 кг
Омъжена за Джордан Данилюк (известен като Джей Ди Микелс)

ПЕЧЕЛИ ТИТЛИТЕ
Far North Wrestling
German Stampede Wrestling
Great Canadian Wrestling
Jersey All Pro Wrestling
Jersey Championship Wrestling
NWA Cyberspace
Pro-Pain Pro Wrestling (2 пъти)
Queens of Chaos
Pro Wrestling Illustrated
USA Pro Wrestling
Women's Extreme Wrestling
World Xtreme Wrestling (3 пъти)
През 2005 година е избрана за най-добра жена в кеча

Ейприл Хънтър в действие може да видите ТУК!