Олимпийската вицешампионка от Лондон 2012 в художествената гимнастика Дария Дмитриева направи много интересни признания за съвместния си живот с хокейната звезда Александър Радулов. Двамата бяха женени в периода 2015-17 г. и имат един син – Макар.

„Никога не съм знаела каква заплата получава Александър. Знаех само, че е голяма и това ме устройваше. Вкъщи винаги имахме сериозна сума в брой. Той ми беше казал, че мога да взимам колкото ми трябват. Купувах дрехи, чанти, обувки. Отраснала съм в бедно семейство и просто трябва да утоля глада си към скъпи вещи, каквито преди не можех да си позволя“, признава бившата състезателка по художествена гимнастика.

„Един ден обаче Радулов се върна от тренировка и каза: Даша, да не си се побъркала? Не ми е жал за парите, но не е нормално да харчиш толкова големи суми.“ Аз можех да похарча и един милион на ден“, допълва Дмитриева.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Предимно се хранихме по ресторанти, тъй като категорично отказвах да готвя. Не ми харесваше, не беше в моята сфера на интереси. Не знаех как и не исках да се науча. През целия си живот преди това се бяха грижили за мен. Ние се хранехме в базата на националния отбор. Един път обаче опитах да сготвя пиле със сметанов сос. Александър я опита и му стана лошо, започна да повръща. Лекарите казаха, че е хранително отравяне. Тогава казах, че повече няма да готвя“, разказва 27-годишната четирикратната световна шампионка в телевизионно интервю.

„След като се роди Макар, прекарвах много време у дома. Не е лесно да ходиш по ресторанти с малко дете. Тогава започнах наистина да се уча да готвя“, завършва изповедта си Дария Дмитриева.

34-годишният Радулов в момента е играч на Далас Старс от НХЛ. С националния отбор на Русия той има два златни и един бронзов медали от световни първенства.